BEL ONS +31 (0) 418 68 0844

BIJ U.C. TECHNOLOGIES BEGRIJPEN WE DAT DE LUCHTBEHANDELINGSYSTEMEN IN UW BEDRIJF VAN CRUCIAAL BELANG ZIJN VOOR DE GEZONDHEID VAN UW WERKNEMERS, DE EFFICIËNTIE VAN DE BEDRIJFSPROCESSEN EN DE NALEVING VAN WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN. DAAROM BIEDEN WIJ GESPECIALISEERDE LUCHTKWALITEITSINSPECTIES EN ONDERHOUDSCONTRACTEN AAN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT UW SYSTEMEN IN OPTIMALE CONDITIE BLIJVEN.

Waarom zijn Luchtkwaliteitsinspecties zo belangrijk?

De aerosolen van het koelmiddel afkomstig van de verspaningsmachines zijn zeer kankerverwekkend. Luchtbehandelingssystemen spelen een essentiele rol in een gezonde werkomgeving.
Het voldoen aan de Arbowetten, veiligheids- en milieurichtlijnen is van essentieel belang, niet alleen om boetes en juridische problemen te voorkomen, maar vooral om de gezondheid van uw werknemers, de kwaliteit van uw producten en de bescherming van ons milieu te waarborgen. Onze luchtkwaliteitsinspecties helpen u om te bewijzen dat u voortdurend voldoet aan deze normen en de laatste stand der techniek. Niet voldoen aan de normen kan leiden tot ernstige gevolgen, waaronder boetes, productiestops en rechtszaken. Wij zijn hier om u te helpen deze problemen te voorkomen.

Onze Diensten

Wij zijn luchtkwaliteitsingenieurs en verkopen kwaliteitslucht. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om luchtkwaliteit. Daarom bieden we een scala aan diensten, waaronder:

  • Luchtkwaliteitsinspecties**: Onze experts voeren grondige inspecties uit om eventuele problemen in de systemen tijdig op te sporen en u te helpen aan alle wettelijke vereisten te voldoen.
  • Inspectiecontracten**: 1 of meerdere keren per jaar worden uw luchtbehandelingsinstallatie op hun effectieve werking gecontroleerd. Kleine storingen worden tijdens een inpectie veholpen. U krijgt indien gewenst een prijsopgave voor herstelwerkzaamheden die niet meteen uitgevoerd kunnen worden. Storingen worden uiterlijk binnen een afgesproken tijd verholpen. U krijgt een vaste korting op slijtcomponenten.
  • Intervalmetingen**: Wij verrichten intervalmetingen om het gedrag van uw luchtkwaliteitssystemen gedurende een jaar te volgen en uiteindelijk aan de eisen te laten voldoen.
  • Continu Bewakingssystemen**: Wij ontwerpen, leveren en kalibreren continu bewakingssystemen om ervoor te zorgen dat uw luchtkwaliteit te allen tijde onder controle is en u op afstand kan waarschuwen wanneer een storing kan optreden.
  • Luchtbehandelingsinstallaties**: Wij ontwerpen, leveren, inspecteren en onderhouden luchtbehandelingsinstallaties om ervoor te zorgen dat uw systemen op de laatste stand der techniek blijven. Uw huidige systemen kunnen wij ook voor u opwaarderen.

Wat meten we?

Onze inspecties omvatten een breed scala aan metingen en analyses, waaronder luchtdruk, luchtsnelheid, standen van regelkleppen, sensoren,positie van actuators, trillingen, geluid, emissies, concentratie van aerosole deeltjes, geuroverlast, aantal kolonies bacteriën, filterrendement, temperatuur, vochtigheid, tocht, vermogens, lekstromen, energieverleizen, lekverliezen, hoogfrequente storingen, aarding, brandveiligheid, explosieveiligheid, onderhoudgevoeligheid en meer.

Toepassingen die we ondersteunen

Onze diensten zijn van toepassing op diverse productieprocessen, waaronder lassen, slijpen, polijsten, metaalsnijden, metallisatie, verfspuiten, verspanen, bulktranport, chemische reacties, mengen, bevochtigen of drogen van producten, in de maakindustrie, bij defensie, laboratoria en universiteiten.

Waarom kiezen voor ons?

Met U.C. Technologies haalt u ingenieurs in huis die u kunnen helpen te voldoen aan de gewenste normen in luchtkwaliteit en veiligheid. We bieden maatwerkoplossingen die passen bij de behoeften en het budget van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om een eerste luchtkwaliteitsinspectie in te plannen en ontdek hoe ons inspectiecontract u gemoedsrust kan geven en de prestaties van uw luchtkwaliteitssystemen kan waarborgen.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Contact

 

 

Pin It