BEL ONS +31 (0) 418 68 0844

U.C. Technologies is een uitvoerend ingenieursbureau en systems integrator gespecialiseerd in thermodynamica, integrale veiligheid, klimaatbeheersing en industriële ventilatie. Onze gecombineerde werktuigbouwkundige, electrotechnische en regeltechnische kennis zetten wij voor u om in duurzame totaaloplossingen. Dat garandeert een prettige en veilige werkomgeving voor uw personeel en een maximaal rendement van uw bedrijfsmiddelen.

Onze ingenieurs creëren oplossingen die hun tijd vooruit zijn. Ze houden niet alleen rekening met ontwikkelingen binnen uw organisatie, maar ook met die in de markt, met veranderingen in wet- en regelgeving en met de te verwachten ontwikkelingen in de directe omgeving van het gebouw.

Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat wij in de huid van een onderneming kruipen. Dat maakt de expertise van U.C. Technologies van grote toegevoegde waarde bij een gebouw-ontwerp en garandeert een duurzaam resultaat.

Onze Visie

Schone frisse lucht is een economische troef voor ons land. Hoe mensen de kwaliteit van leven in een land ervaren wordt steeds meer ook bepaald door de kwaliteit van de lucht die we inademen. Luchtkwaliteit bepaalt ook de haalbare kwaliteit van de producten en diensten dat een land levert.

Onze Missie

UC Technologies zoekt haar voeldoening in het vinden van de beste oplossingen binnen uw budget om de ideale luchtkwaliteit te creëren en bewaken voor uw leefomgeving, in de stad, op het werk en in een productielijn.