BEL ONS +31 (0) 418 68 0844

STAALSNIJBEDRIJF JOOP VAN ZANTEN STAALSERVICE


..is een staalsnijbedrijf vanuit plaat, gespecialiseerd in nabewerkingen. Ons staalsnijbedrijf is totaalleverancier in bewerkingen van staalplaat door autogeensnijden, plasmasnijden, plaatknippen en kent vele nabewerkingen zoals bijvoorbeeld kantpersen, richten en aanbrengen van laskanten. Maar ook voorlasersnijden en andere (na)bewerkingen kunt u uitstekend bij ons staalsnijbedrijf terecht. Met behulp van een goed geoutilleerd machinepark, dat als gevolg van marktconforme ontwikkelingen is verfijnd, bieden wij u: leverbetrouwbaarheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit. Verwerken van staalplaat, daar zijn wij ijzersterk in. We werken volgens de laatste stand der techniek, omdat de markt vraagt om maatwerk en innovatieve oplossingen. Daarbij voldoen wij natuurlijk aan de laatst geldende normen zoals NEN-EN-1090.


Tevreden klanten uit verscheidene sectoren
Ons staalsnijbedrijf heeft reeds aan vele tevreden klanten uit verscheidene industrieën staalsnijwerk geleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de on&offshore, machine-, kraan- en containerbouw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons staalsnijbedrijf uw organisatie kan bieden? Neem dan contact op met staalsnijbedrijf Joop van Zanten Staalservice. Het is tevens mogelijk direct online een offerte aan te vragen.


Bron: http://www.joopvanzanten.nl/


Video: https://youtu.be/KSQ9mubyys4


Begin 2007 heeft U.C. Technologies de eerste NOVODEK snijtafel met filterinstallatie mogen leveren.  Tot op de dag van vandaag bewaakt U.C. Technologies de luchtkwaliteit in de bedrijfshal die inmiddels verdubbeld is. De grote sprongen in productiesnelheid en bezettingsgraad die Joop van Zanten Staalservice jaarlijks weet te realiseren heeft er niet alleen voor gezorgd dat de klimaatinstallatie tot de grootste is gaan behoren die U.C. Technologies tot nu heeft geleverd. Er worden hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid van de installaties en de reactiesnelheid van U.C. Technologies bij storingsmeldingen. Productiestilstand ten gevolge van inspectie en onderhoud moet tot een minimum beperkt worden en gevolgschade door een filterbrand moet zoveel mogelijk beperkt worden. Vanaf de zomer 2016 wordt de conditie van de systemen op afstand bewaakt via een nieuwe, grondig beveiligde ethernet verbinding. De conditiegegevens van alle systemen komen op één plaats bij elkaar en kunnen via drie Touch Screens op locatie en computer of tablet op afstand gevolgd worden. Met deze HMI’s kunnen de procesvariabelen gestuurd worden, net als met de afstandsbedieningen op de werkplekken. De filterinstallaties zijn uitgerust met gepatenteerde blussystemen op basis van Aerosolblussing voor minimale downtime en materiële schade.


Bron:


http://www.coartserver.nl/nl/2017/07/26/novodek-cutting-table/
http://www.uctechnologies.nl/?p=534&lang=nl
Pin It